Ingatlan előkészítés néhány lépésben


Immár az információ menüpont alatt megtalálható egy 4 oldalas PDF arról, hogy hogyan készítsük elő az ingatlanunkat a fényképész érkezése előtt.

Előkészületi lista az Információ menüpontban

Egy jó fénykép titka csak részben a jó kamera/világítás/utómunka titka. Ha nincs rend az ingatlanban, akkor nehéz vállalható képeket készíteni.

Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a rendrakást, mert a készült képek számától függően, ha mondjuk 20 képpel számolunk és minden képnél csak 2 percet számolunk arra, hogy "majd szobánként előtte gyorsan elpakolok", akkor az 40 perc plusz időt jelent, ami sajnos gyakran nem fér bele a megbeszélt időkeretbe.


Ezen felül fontos szempont még, hogy a lakók ne legyenek jelen, mert bár lehetnek más szobában, de akarva-akaratlanul megjelenhetnek tükröződésekbe vagy vethetnek árnyékokat olyan helyekre, ahova nem kéne és amik lehet, hogy csak az utómunka alatt derülnek ki és a retusálásuk további időt ad a munkafolyamathoz.


A mellékelt lista lefed minden eshetőséget és a néhány pont betartása és kipipálása garantálja, hogy nem jó, hanem szuper képek fognak készülni!

40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése